Rik Buddenberg geldt als zwaargewicht in het lokaal openbaar bestuur. Graag stelt hij zijn kennis en jarenlange ervaring beschikbaar als ambassadeur van het Staatshuys en wil zo een bijdrage leveren aan Thorbecke 2.0. Lees hier zijn volledige profiel.

27 mei 2015

Als er een ambassadeur als bevlogen getypeerd kan worden dan is dat Rinus Haas. Hij kan door zijn inspirerende en enthousiaste wijze van communiceren zijn ervaring op het gebied van veranderingsprocessen met u delen en u op het juiste spoor zetten. Benieuwd wat hij voor u kan doen? Klik hier en lees zijn profiel!

26 mei 2015

Kunstenaar Bart Domburg, geboren in Zwolle, was vandaag even terug in zijn geboortestad. En dat met een bijzondere reden. Op verzoek van Ben Keizers heeft hij alle 199 artikelen van de grondwet uit 1848 opgeschreven. Bart Domburg wilde met eigen ogen zien waar zijn kunstwerk hangt en of het op deze plek goed tot zijn…

Lees meer >

21 mei 2015

De volgende Staatshuys ambassadeur die zich introduceert is Gerjan Beniers uit het Brabantse Aarle-Rixtel. Hij is een gedreven specialist met name op het Sociale Domein en heeft veel ervaring met ververanderingstrajecten op verschillende niveaus. Hij stelt zich hier aan u voor.

20 mei 2015

Opnieuw de introductie van een ambassadeur die onze veelzijdigheid laat zien: Piet Bervoets heeft zich bij het Staatshuys aangesloten om zijn bijdrage te leveren en antwoord te geven op uw vraagstukken op het gebied van belastingen, WOZ en basisregistraties. Hij is op een uitermate deskundige wijze in staat om uw ideale plaatje samen te stellen….

Lees meer >

18 mei 2015

Kunstenaar Bart Domburg uit Amsterdam heeft op een prachtige, authentieke wijze de volledige tekst van Thorbecke’s Grondwet uit 1848 opgeschreven. Er is maar 1 plek waar deze echt tot zijn recht komt en dat is natuurlijk in zijn geboortehuis te Zwolle. Daar heeft dit kunstwerk, voorzien van een stijlvolle lijst, een mooie plek gekregen. Onze…

Lees meer >

13 mei 2015

Marten ten Kleij heeft zich ook als ambassadeur aan Staatshuys verbonden. Hij is in staat om door zijn gedrevenheid mensen en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling. Zijn ambitie komt mooi tot uiting in zijn blog ‘Tijd voor een nieuwe Thorbecke,’ die u hier kunt lezen. Als u benieuwd bent welke toegevoegde waarde Marten…

Lees meer >

11 mei 2015

De veelzijdigheid van de Staatshuys ambassadeurs komt mooi naar voren door de aanwezigheid van Ilona Haas als ambassadeur. Archeologie neemt een steeds belangrijkere rol in om ons erfgoed te koesteren. Ilona start met een bijzondere blog, die u hier kunt lezen. Klik hier als u wilt weten wat zij voor u kan betekenen.

8 mei 2015

Roelf van Biessum uit het Groningse Sellingen is de volgende ambassadeur van het Staatshuys die graag kennis met u wil maken. Lees hier op welke wijze Roelf de burger weer centraal wil stellen en een bijdrage levert om dit op een andere wijze te benaderen.  

6 mei 2015