Vandaag heeft het college van Almelo een bezoek gebracht aan het Staatshuys. Na aankomst sprak niet alleen eigenaar Ben Keizers de gasten toe. Ook Thorbecke deed van zich horen en had zelfs een persoonlijke mededeling voor de aanwezigen uit Twente. Na de koffie en een rondleiding door het geboortehuis van Thorbecke nam Roelf van Biessum…

Lees meer >

19 jun 2015

Wij zijn zeer ingenomen met het ambassadeurschap van André Jannink. Naast zijn toegevoegde waarde als ervaren, onafhankelijk onderzoeker, is het natuurlijk heel bijzonder dat André Jannink een directe nazaat is van J.R. Thorbecke. Lees hier hoe hij wil bijdragen aan een ‘Staat van welzijn.’

18 jun 2015

Ook dit jaar waren er weer enthousiaste lopers actief die namens het Staatshuys meededen aan dit fantastische evenement in de Zwolse binnenstad. Vanuit  het geboortehuis van Thorbecke vertrokken zij allen in de wetenschap dat zij niet de enigen waren deze avond. Met duizenden begonnen zij aan deze uitdaging, ieder met zijn of haar persoonlijke doelen….

Lees meer >

17 jun 2015

Nijs Keppel heeft meer dan 30 jaar ervaring als organisatiedeskundige in het publieke domein. Op veel manieren is hij betrokken geweest bij veranderingen in verschillende organisaties, waarbij hij zijn HRM kennis in heeft kunnen zetten om alle betrokkenen tevreden te stellen. Lees hier zijn profiel.

15 jun 2015

Als er iemand in Nederland is die geldt als een zeer ervaren bestuurder op het gebied van sportbeleid, in de meest brede zin van het woord, dan is dat zonder twijfel Leo Steijn. Klik hier en lees welke uitdagingen er op dit terrein wachten en laat u door deze specialist adviseren.  

12 jun 2015

Michel Veenhuis wil bestaande patronen doorbreken, oude principes laten varen en op deze wijze een bijdrage leveren aan Thorbecke 2.0. Als ambassadeur van het Staatshuys weet hij u op een deskundige en enthousiaste wijze op een ander spoor te zetten. Hoe hij dat realiseert leest u hier.

10 jun 2015

Ben Gerrits biedt u een toegevoegde waarde als ambassadeur van het Staatshuys. Hij is een ervaren en deskundig adviseur met betrekking tot veranderingstrajecten en geeft u verschillende overwegingen mee, voordat u de juiste keuze maakt. Zijn volledige profiel vindt u hier.

7 jun 2015

Afgelopen donderdag was het geboortehuis van Thorbecke dé inspiratieplek voor de Griffierskring. Bijna alle provincies waren vertegenwoordigd door hun griffier en dankzij Renee Wiggers, griffier van de provincie Overijssel, waren zij deze keer te gast in het Staatshuys. Op deze bijzondere locatie hebben zij de dag doorgebracht, waarbij zij ook het verhaal achter dit bijzondere…

Lees meer >

3 jun 2015

Maarten Loeffen heeft jarenlang zijn sporen verdiend binnen het publieke domein. Hij brengt gemakkelijk de noodzakelijke verbinding tot stand op verschillende niveaus. Zelf zegt hij hierover: “Bij vernieuwing, innovatie en het creëren van verbinding kom ik het best tot mijn recht.” Wij zijn ingenomen met zijn ambassadeurschap. Lees hier zijn profiel.

1 jun 2015