Martin Knol gaat uit van de kennis, kracht en initiatief die bij burgers én overheid voldoende aanwezig is om, zoals hij dat verwoordt: “Vitaliteit te geven aan een organisatie en de samenleving.” Mooier kunnen we het niet weergeven. Hoe hij daar zijn specifieke kwaliteiten voor inzet, kunt u hier lezen.

11 sep 2015

Bedrijf-en organisatiedeskundige Cor Mul heeft binnen de overheid zeer ruime ervaring opgedaan en heeft een sterk analytisch vermogen ontwikkeld om complexe vraagstukken op te lossen. Dit is door hem vele malen succesvol ingezet bij verschillende afdelingen binnen het openbaar bestuur. Benieuwd wat hij voor u kan betekenen? Lees hier zijn volledige profiel.

8 sep 2015

Marten ten Kleij, gedreven ambassadeur van Staatshuys, denkt en handelt graag buiten de bekende grenzen en politieke kaders om op deze wijze overheid en maatschappelijk organisaties, via de menselijke kant, verder te helpen. Vanuit dit perspectief heeft hij een nieuwe blog geschreven die u hier kunt lezen.

7 sep 2015

John Machiels wil zijn passie voor sport, gezondheid en bewegen graag inzetten om samen met u te zoeken naar een nieuw model voor het gemeentelijk sportbeleid. Op welke wijze kunnen gemeenten worden ondersteund om alle veranderingen vorm te geven? Lees hier zijn volledige profiel en maak een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen.

2 sep 2015