Het boek ‘Waarom Wethouder’ van Martin Knol kunt u heel eenvoudig via het bestelformulier onderaan deze pagina bestellen.
In dit boek hebben bijna 60 wethouders en oud-wethouders hun ervaringen met Martin gedeeld. Het is een echte aanrader voor politici, (kandidaat-) wethouders, betrokken inwoners en ambtenaren. Het geeft zo’n mooi inzicht in het leven van de wethouder. Martin wil met zijn boek een bijdrage leveren aan een goed openbaar bestuur. Te veel wethouders halen door verschillende oorzaken de eindstreep niet en door alle ervaringen uit dit boek te delen kunnen wethouders zich beter voorbereiden.
Maar ook inwoners zonder politieke ambitie kunnen door het lezen van dit boek begrijpen waarom het wethouderschap niet alleen mooi en uitdagend, maar zeker ook lastig kan zijn.
Staatshuys is uitgever van het boek, de redactie is in handen van Loes Visch namens XXLV- boekproducties en Frank de Wit zorgt voor de juiste vormgeving.

‘Waarom Wethouder’ bestellen:
Indien u onderstaande gegevens invult en verstuurt, heeft u het boek ‘Waarom Wethouder’ binnen enkele dagen in uw bezit. Naast de verkoopprijs van € 20,25 per boek vragen wij een bijdrage voor de verzend- en verpakkingskosten. Door het insturen van uw bestelformulier gaat u akkoord met het toezenden van de factuur aan het door u opgegeven e-mail adres. Wij wensen u alvast heel veel leesplezier met dit bijzondere boek!

Wilt u meer weten over de schrijver Martin Knol? Bekijk dan zijn profiel.

Bestelformulier

DhrMevr