De Provincie Overijssel heeft een mooie referentie geschreven over Staatshuys. Zij maken regelmatig gebruik van onze unieke locatie. Of het nu om een vergadering, heisessie, team-dag of workshop gaat, de gasten verlaten altijd tevreden dit bijzondere pand. Dat kunnen wij u vanuit Staatshuys wel vertellen, veel leuker is het om ervaringen van de gebruikers te delen.

Marion Backers, beleids-en projectondersteuner van de eenheid PD – team Grondzaken – van de Provincie Overijssel, omschrijft haar ervaring met Staatshuys als volgt:

‘Het Staatshuys bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat als geboortehuis van Thorbecke een interessante geschiedenis kent, waar gastheer Paul Reef boeiend over kan vertellen.
Het schitterende pand bevindt zich aan de Thorbeckegracht, wat voor mij echt een van de prachtigste straten in het centrum van Zwolle is. Het Staatshuys ligt op loopafstand van een goed betaalbare parkeergarage.
De ruimte is plezierig voor een kleine maar ook voor een grote(re) groep. De ruimte wordt ingedeeld passend bij de grootte van de groep en de aard van de bijeenkomst. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Dit alles is al reden genoeg om het Staatshuys als vergader-locatie te gebruiken, maar hier bovenop komt voor mij eigenlijk nog het allerbelangrijkste. Elke keer als ik het Staatshuys voor een bijeenkomst reserveer, voel ik dat men blij met ons is. De klant staat echt centraal. Er wordt samen gekeken naar alle details om te zorgen dat de vergadering/bijeenkomst vloeiend verloopt. Het welkom is altijd erg gastvrij en de catering is zeer goed verzorgd.

Een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een geschikte vergader-locatie!’

Marion Backers
Provincie Overijssel
www.overijssel.nl