De persoonlijke aankondiging van Martin Knol over zijn boek ‘Waarom wethouder’

In deze video boodschap kondigt Martin Knol niet alleen zijn boek ‘Waarom wethouder’ aan, maar ook een zelftest voor kandidaat wethouders (zittend of nieuw). Hiermee kunnen zij zichzelf een aantal indringende vragen stellen om na te gaan of het wethouderschap wel echt iets voor hem of haar is.

Naast het boek en de zelftest biedt Martin Knol nóg een hulpmiddel aan die bijdraagt aan een succesvol wethouderschap: een workshop. Deze vindt plaats in het geboortehuis van Thorbecke in september en oktober 2017, naar verwachting in verschillende sessies. In deze workshop gaat hij nader in op de toepassing van de zelftest en op belangrijke aandachtspunten bij het selecteren van wethouders kandidaten. Dit kan ook besturen van lokale partijen helpen tijdens de selectieprocedure. Maar ook voor zittende wethouders die nadenken over een nieuwe termijn kan de workshop een prima hulpmiddel zijn.

Indien u belangstelling heeft voor een van bovenstaande hulpmiddelen, kunt u een email sturen naar contact@staatshuys.nl onder vermelding van uw gegevens en waar precies uw interesse naar uitgaat.