Boek 'Waarom Wethouder'

Het boek ‘Waarom Wethouder’ van Martin Knol is een absolute must-have voor mensen met bijvoorbeeld ambitie voor het wethouderschap. In dit boek hebben bijna 60 wethouders en oud-wethouders hun ervaringen met Martin gedeeld. Het is een echte aanrader voor politici, (kandidaat-) wethouders, betrokken inwoners en ambtenaren. Het geeft zo’n mooi inzicht in het leven van de wethouder. Martin wil hiermee een bijdrage leveren aan een goed openbaar bestuur omdat te veel wethouders de eindstreep niet halen. Dit heeft natuurlijk verschillende oorzaken. Door alle ervaringen uit dit boek te delen kunnen wethouders zich beter voorbereiden.
Daarnaast kunnen inwoners zonder politieke ambitie het wethouderschap beter leren begrijpen. Het is niet alleen een mooi en uitdagend vak, maar het kan zeker ook lastig zijn met veel valkuilen.
Staatshuys is uitgever van het boek, de redactie is in handen van Loes Visch namens XXLV- boekproducties en Frank de Wit zorgt voor de juiste vormgeving.

Waarom Wethouder’ bestellen:
Het boek ‘Waarom Wethouder’ van Martin Knol kunt u heel eenvoudig via onze website bestellen. Vul het contactformulier volledig in op onze contactpagina – inclusief huisadres én emailadres – en voor slechts € 25,00 ontvangt u het boek binnen enkele dagen, inclusief verzend- en verpakkingskosten. Door het insturen van uw contactformulier gaat u akkoord met het toezenden van de factuur aan het door u opgegeven e-mail adres.
Wij wensen u alvast heel veel leesplezier met dit bijzondere boek!

Na de succesvolle boekpresentatie waren er natuurlijk bloemen voor de sprekers

Martin Knol neemt een kado in ontvangst van Nelleke Vedelaar.