FACILITEITEN

Het geboortehuis van Thorbecke beschikt over verschillende faciliteiten die zorgen voor een aangenaam en zorgeloos verblijf in deze bijzondere locatie. 

Staatshuys vergaderlocatie alle faciliteiten

Mogelijkheden

Het pand is voorzien van alle faciliteiten en beschikbaar voor iedereen die eens op een andere wijze wil ontmoeten en ideeën opdoen. Door de unieke inrichting voelt het heel bijzonder en toch ook huiselijk en vertrouwd, Dat is precies dát beetje extra om uw bijeenkomst tot een succes en aangename ervaring te maken.
Maakt u gebruik van het pand, dan bent u op dat moment de enige gebruiker. Er zijn dan geen andere activiteiten in het pand. Ten aanzien van bijeenkomsten kunt u denken aan:

• Vergaderingen                               • Netwerkbijeenkomsten
• Workshops                                     • Lezingen
• Brainstormsessies                        • Heidagen
• Themadagen                                  • Inspiratiesessies

Ontzorgen

Alle randzaken nemen wij u uit handen zodat u ontzorgd wordt tijdens uw verblijf. U kunt zich volledig richten op het doel van uw bijeenkomst.
Qua beschikbaarheid kennen wij geen beperkingen. Zeven dagen per week, ook in de avonduren, kunt u gebruik maken van Staatshuys. Er is dan altijd wel een moment dat past in uw agenda.
De ligging aan de rand van het stadcentrum in Zwolle biedt u de mogelijkheid om rond uw lunchpauze met een ervaren gids een boeiende stadswandeling te maken. Zo leert u deze Hanzestad op een andere manier kennen en merkt u dat Zwolle veel te bieden heeft.
Mócht u meerdere aansluitende dagen bij ons doorbrengen en in een van de vele hotels in Zwolle overnachten, verzorgen wij vanzelfsprekend uw vervoer van het hotel naar Staatshuys vice versa. Dat verstaan wij ook onder ontzorgen…..

Ruimtes

Staatshuys leent zich uitstekend voor verschillende soorten bijeenkomsten. Qua groepsgrootte varieert dit van 2-3 personen tot maximaal zo’n 25 – 30 personen. De plenaire ruimte op de begane grond is flexibel in te delen, afhankelijk van het aantal gasten en uw wensen.
Uiteraard kunt u in Staatshuys gebruik maken van de verschillende (digitale) presentatiemiddelen. Er is een 80 inch scherm aanwezig dat wij draadloos verbinden met uw device.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 aparte ruimtes, die u kunt gebruiken om in kleinere groepen uit elkaar te gaan.
Als u het pand huurt voor een bijeenkomst bent u op dat moment de enige gebruiker en kunt u zich vrij bewegen door het gehele pand. Dat is ook een toegevoegde waarde.

Catering

U bent onze gast tijdens uw verblijf in Staatshuys. Dat betekent dat het aan uw verwachtingen moet voldoen en alles moet kloppen, waaronder de aangeboden catering. Dat stemmen wij natuurlijk af met wat ú belangrijk vindt. Wij maken gebruik van gerenommeerde partners die met passie uw cateringwensen verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat zij gebruik maken van mooie streekproducten zodat uw lunch of maaltijd een regionaal tintje krijgt. Uiteraard houden wij rekening met aanvullende wensen ten aanzien van diëten en/of allergieën, zodat u ook op dit gebied ontzorgd wordt.

home welkom website geboortehuis Thorbecke unieke vergaderlocatie Zwolle Thorbeckegracht 11 Avicenna faciliteiten

Tarieven

Alle gasten zijn uniek met verschillende wensen. Wij werken niet met standaardtarieven maar bieden maatwerk, afgestemd op wat ú belangrijk vindt. De beschikbaarheid van Staatshuys kunt u opvragen door contact met ons op te nemen. Binnen één werkdag ontvangt u een passend voorstel voor uw bijeenkomst.