REFERENTIES

De referenties van een aantal gasten treft u aan op deze pagina. Wij waarderen het zeer als zij de moeite nemen om hun ervaringen te delen. Maar ook de complimenten en tips na afloop van bijeenkomsten nemen wij graag in ontvangst. Hierdoor zijn wij in staat om er alles aan te doen om uw bezoek aan, en verblijf in Staatshuys tot een aangename beleving te maken.

Provincie Overijssel partner van Staatshuys referenties

‘Het Staatshuys bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat als geboortehuis van Thorbecke een interessante geschiedenis kent, waar gastheer Paul Reef boeiend over kan vertellen.
Het schitterende pand bevindt zich aan de Thorbeckegracht, wat voor mij echt een van de prachtigste straten in het centrum van Zwolle is. Het Staatshuys ligt op loopafstand van een goed betaalbare parkeergarage.
De ruimte is plezierig voor een kleine maar ook voor een grote(re) groep. De ruimte wordt ingedeeld passend bij de grootte van de groep en de aard van de bijeenkomst. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Klant/gast centraal

Dit alles is al reden genoeg om het Staatshuys als vergader-locatie te gebruiken, maar hier bovenop komt voor mij eigenlijk nog het allerbelangrijkste. Elke keer als ik het Staatshuys voor een bijeenkomst reserveer, voel ik dat men blij met ons is. De klant staat echt centraal. Er wordt samen gekeken naar alle details om te zorgen dat de vergadering/bijeenkomst vloeiend verloopt. Het welkom is altijd erg gastvrij en de catering is zeer goed verzorgd.
Daarom is het een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een geschikte vergader-locatie!’

Marion Backers
beleids-en projectondersteuner van de eenheid PD – team Grondzaken
Provincie Overijssel

Trendsetters in business partner van Staatshuys

‘Wij kiezen niet voor niks voor deze gastvrije locatie van Staatshuys. De ontspannende ruimte met een stukje historie dat inspireert, maakt dat al onze deelnemers iedere keer weer het pand tevreden verlaten. Bovendien raad ik iedereen aan die een event organiseert bij het Staatshuys om Paul Reef altijd even de ruimte te geven om de rijke historie van het pand te vertellen. Deze is namelijk uniek voor Nederland. Wij krijgen van veel van onze deelnemers terug, dat dit het net even extra speciaal maakt om daar te mogen zijn. Paul, nogmaals dank voor je gastvrijheid en dat je altijd met ons meedenkt (het fruit hapje). Ook als we weer iets te enthousiast zijn geweest met het aantal deelnemers. Wij kijken weer uit naar de volgende keer!’

Carel Buijing
Trendsetters in Business

Talentenregio partners van Staatshuys referenties

‘Wij maken regelmatig gebruik van het Staatshuys voor activiteiten van Talentenregio. In de 1e plaats omdat het een hele prettige locatie is waar heel flexibel om wordt gegaan met onze wensen en heel veel mogelijk is. Voor zowel grote als kleine groepen. Het is ook prettig om altijd te beschikken over de gehele locatie, waardoor je gemakkelijk in sub-groepjes uiteen kan. Maar naast alle prettige voorzieningen is het Staatshuys vooral ook een plek met sfeer. Wat is er nu mooier dan een training organiseren voor overheidstrainees over “het huis van Thorbecke” in het geboortehuis van Thorbecke? Vraag vooral ook aan gastheer Paul Reef om een rondleiding te geven zodat je de locatie nog meer kan waarderen.’

Dorien Springer
Projectleider Traineeprogramma Talentenregio

Avicenna partner van Staatshuys

‘Staatshuys is een hele fijne locatie waar wij graag komen met onze Leiderschap programma’s. Het is een prachtig pand met een bijzondere geschiedenis.
Elke keer weer is Staatshuys fantastisch in alle opzichten: service gericht, snelle communicatie, flexibel, intieme zalen, geweldige catering en een fijne gastheer Paul Reef.
Hij is bijna onzichtbaar, maar aan alles en elk detail is gedacht.’

Sharon Buis
projectmanager