Topdrukte in Staatshuys!

Het is topdrukte in Staatshuys! Al vanaf het einde van de corona-beperkingen stromen de aanvragen binnen en ontvangen we weer veel gasten. Na alle digitale meetings is de behoefte aan fysieke ontmoetingen toegenomen. En dat merken we natuurlijk in het geboortehuis van Thorbecke. Niet alleen reguliere vergaderingen, maar ook trainingen, workshops en brainstormsessies vinden plaats in ons monumentale pand. Het is mooi om te zien dat gasten hiervoor het gehele pand goed gebruiken. Ze kunnen zich vrij bewegen door het pand waardoor het ook echt als een ’thuis’ wordt ervaren. In combinatie met de mooie inrichting zorgt dit voor succesvolle meetings. Het mooiste compliment ontvangen we van de verschillende externe train(st)ers die onze gasten begeleiden. Zij hebben voldoende vergelijkingsmateriaal en vinden onze locatie fantastisch!
Langzamerhand begint de zomerperiode en wordt het iets rustiger. Gelukkig begint de agenda daarna alweer goed vol te lopen, waardoor er opnieuw topdrukte in Staatshuys zal zijn.
Als u gebruikt wilt maken van onze locatie, wees er snel bij dan bent u verzekerd van een toplocatie voor uw bijeenkomst.
Ga naar onze contactpagina voor uw reservering.

Tussen de sessies door is zo'n heerlijke, gezonde lunch zeer welkom!

Zaalindeling voor een interessante forumdiscussie